
Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniniai ledai
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Vaisiai šokolade
-
Mėlynių ledai
-
Vasaros desertas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Pusryčių desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Manekenes ledai
-
Gaivus desertas
-
Grietinėlės pyragas
-
Desertinė varškė
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Uogų jogurtas
-
Braškumėlis
-
Bakalieno Tinginys
-
Kukurūzų skanėstas
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...