
Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis tiramisu
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Saldus užkandis
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Glazūruota varškė
-
Lemon posset
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Sausainių tortas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Arvydo ananasų desertas
-
Ledai su braškėmis
-
Gaivus mango desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Braškinis tiramisu
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...