
Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margas varškės desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Karštos bulvių salotos
-
Abrikosų laiveliai
-
Želė su vaisiais
-
Lemon posset
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Vaisių vėrinukai
-
Sveikas vaisių desertas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Gaivus tortas
-
Braškių putėsiai
-
Desertas su persikais
-
Trešnės marškinėliuose
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...