Svarainių ir manų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | vanduo |
| 0.8 stiklinės | svarainiai (sultys) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | manų kruopos |
| 1 arbatinis šaukštelis | želatina |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananai šokolade
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Obuolių šerbetas
-
Citrinos drebučiai
-
Šokoladiniai bananai
-
Vafliai su karamele
-
Želiniai kiaušinukai
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Pieniniai ledai
-
Manekenes ledai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Uogų desertas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Jogurto desertas
-
Citrininis kukis
-
Nugos tortas
-
Obuoliai šokolade
-
Šokoladiniai traškučiai
-
„Baltosios gėlės“
Svarainių ir manų putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Svarainiai, sultys,
4/5 stiklinės -
Manų kruopos,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiamos manų kruopos ir kaitinama, kol pasidaro tyrė. Ji atvėsinama, supilamos svarainių sultys su minkštimu, suberiamas cukrus ir išplakama. Į šią masę supilama ištirpinta želatina ir dar plakama. Viskas, supylus į formą, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
