
Braškių putėsiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
200 gramų | braškės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo ananasų desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Vaisių desertas
-
Abrikosų laiveliai
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniegas“
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Pusryčių desertas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Uogienės putėsiai
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Cake pops‘ai
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Varškės desertas su persikais
-
Želė su vaisiais
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Citrinų putėsiai
-
Uogų jogurtas
-
Obuolių šerbetas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
Braškių putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...