
Braškių putėsiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
200 gramų | braškės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Ananasų kukuliukai
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Pieniniai ledai
-
Jogurto desertas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Kavos ir ledų desertas
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vasariškas desertas
-
Vaisių desertas
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Varškės desertas
-
Tinginių tinginys
Braškių putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai -
Braškės,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos užpilamos dalimi pieno ir išbrinkinamos. Likęs pienas užvirinamas ir užpilamas ant išbrinkintų kruopų. Maišant pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau masė dar 30 min. palaikoma karštoje orkaitėje. Pertrintos braškės sumaišomos su atvėsinta mase, cukrumi ir plakama, kol virsta putomis, atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...