Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.

Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
3.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
4.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio desertas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
-
Gaivus uogų desertas
-
Šokoladiniai putėsiai
-
Arbūzų želė
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Citrinų putėsiai
-
Spanguolių putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Šokolado putėsiai
-
Gervuogių musas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Braškių gaiva
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Citrinų pudingas
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...