Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.

Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
3.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
4.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai putėsiai
-
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
-
Citrinų putėsiai
-
"Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Žemuogių grietinėlė
-
Spanguolių putėsiai
-
Gaivus uogų desertas
-
Citrinų pudingas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Braškių putėsiai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Želė su vaisiais
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Šokolado putėsiai
-
Braškių grietinėlė
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Uogienės putėsiai
-
Rabarbarų drebučiai
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...