Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
AUTORIUS:
VšĮ "Kretingos maistas",
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų pienas
1 stiklinė žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) )
100 mililitrų vanduo
100 gramų cukrus
1 vienetas vanilė ((ankštis))
25 gramai želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.
2.
Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
3.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
4.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
    vanilės aromatas.

  2. Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

  3. Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.

  4. Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė VšĮ "Kretingos maistas"
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų