900 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | žemuogės (šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ) |
100 mililitrų | vanduo |
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | vanilė ((ankštis)) |
25 gramai | želatina |
vanilės aromatas.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duonos putėsiai
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Želė su vaisiais
- Vaisių desertas su grietinėle
- Rabarbarų drebučiai
- Braškių putėsiai
- Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
- Citrinų pudingas
- Uogienės putėsiai
- Kavos ir ledų desertas
- Sūrio desertas
- Braškių gaiva
- Žemuogių grietinėlė
- Citrininiai putėsiai
- Citrinų putėsiai
- Spanguolių putėsiai
- Svarainių ir manų putėsiai
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Kiaušinių baltymų tortas
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
900 mililitrų -
Žemuogės, šviežios (galima keisti mėlynėmis ar kitomis sezoninėmis uogomis) ,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilė, (ankštis),
1 vienetas -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną kartu su cukrumi ir perpjauta vanilės ankštimi kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį pieną nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą ir palikite, kad susigertų
vanilės aromatas.Želatiną užmerkite vandenyje ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Šiek tiek praaušusį pieną perkoškite, supilkite ištirpusią želatiną ir gerai išmaišykite. Paruoštą mišinį supilkite į gražius indelius, o ant viršaus gausiai pabarstykite prinokusių žemuogių.
Indelius sudėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Skanaus!