
Žemuogių grietinėlė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
100 gramų | žemuogės |
250 gramų | ledai (grietininiai) |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Atskirai išplakamos žemuogės su ledais ir supilstomos į taureles. Vėliau išplakama grietinėje su sukraus pudra ir kakava ir užpilstoma ant viršaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Desertinė avižinė košė
-
Lukos želė tortas
-
Naminė karamelė
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Vasariškas tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Grietinėlės pyragas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Citrininis kukis
-
Karamelinės lazdelės
-
Citrininis tiramisu
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Šokoladinis desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Citrinų šerbetas
-
Paprastasis pudingas
-
Vaisių desertas su grietinėle
Žemuogių grietinėlė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Žemuogės,
100 gramų -
Ledai, grietininiai,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirai išplakamos žemuogės su ledais ir supilstomos į taureles. Vėliau išplakama grietinėje su sukraus pudra ir kakava ir užpilstoma ant viršaus.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...