
Žemuogių grietinėlė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
100 gramų | žemuogės |
250 gramų | ledai (grietininiai) |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Atskirai išplakamos žemuogės su ledais ir supilstomos į taureles. Vėliau išplakama grietinėje su sukraus pudra ir kakava ir užpilstoma ant viršaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Ledų desertas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Desertinė varškytė
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Braškių desertas
-
Margas varškės desertas
-
Tortas "Mozaika"
-
Obuolių šerbetas
Žemuogių grietinėlė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Žemuogės,
100 gramų -
Ledai, grietininiai,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Atskirai išplakamos žemuogės su ledais ir supilstomos į taureles. Vėliau išplakama grietinėje su sukraus pudra ir kakava ir užpilstoma ant viršaus.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...