200 gramų | dižono garstyčios |
2 stiklinės | obuolių sultys |
40 gramų | želatina |
120 gramų | jogurtas |
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis desertas
- Uogų jogurtas
- Avietinė pasaka
- Desertas "Vojei"
- Šokoladiniai traškučiai
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Braškių svajonė
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Šokoladiniai ledai
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Manekenes ledai
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Viskio karamelė
- Braškių grietinėlė
- Braškumėlis
- Ledai su braškėmis
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Šokoladinis tortas
Želė su vaisiais
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
200 gramų -
Obuolių sultys,
2 stiklinės -
Želatina,
40 gramų -
Jogurtas,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kivi vaisius nulupame ir supjaustome kubeliais. Taip pat galima dėti obuolių, apelsinų, persikų ir kitų vaisių.
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)