Kivi vaisius nulupame ir supjaustome kubeliais. Taip pat galima dėti obuolių, apelsinų, persikų ir kitų vaisių.
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)

Želė su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | dižono garstyčios |
2 stiklinės | obuolių sultys |
40 gramų | želatina |
120 gramų | jogurtas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti persikai
-
Aušros želė tortas
-
Juodasis tinginys
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Avietinė pasaka
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Desertinė varškė
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Sveikas vaisių desertas
-
Saldus patiekalas
-
Tinginių tinginys
-
Uogų jogurtas
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Vaisių desertas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Braškių putėsiai
-
Želė desertas su uogiene
Želė su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
200 gramų -
Obuolių sultys,
2 stiklinės -
Želatina,
40 gramų -
Jogurtas,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kivi vaisius nulupame ir supjaustome kubeliais. Taip pat galima dėti obuolių, apelsinų, persikų ir kitų vaisių.
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...