30 gramų | kakava |
30 gramų | krakmolas (kremui) |
50 | cukrus |
0.5 litro | pienas |
200 gramų | abrikosų (likeris) |
8 valgomieji šaukštai | abrikosų (likeris) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas (kremui) |
0.25 lašo | grietinė |
šiek tiek | cukraus pudra |
Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Varškės desertas su persikais
- Tinginių - tinginys
- Braškių pienas
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Šokoladiniai ledai
- Mėlynių ledai
- Želė su vaisiais
- Varškės sufle su vaisiais
- Obuolių šerbetas
- Kavos ir ledų desertas
- Pascha
- Spanguolių putėsiai
- Sūrio pyragas
- Arvydo varškės desertas
- Braškių ir bananų kokteilis
- Ryžių desertas
- Jogurto ledai
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Paruošimo laikas:
-
Kakava,
30 gramų -
Krakmolas, kremui,
30 gramų -
Cukrus,
50 -
Pienas,
0.5 litro -
Abrikosai, likeris,
200 gramų -
Abrikosai, likeris,
8 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, kremui,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1/4 lašo - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiek tiek pieno įpilti į dubenėlį ir suplakti su kakava, krakmolu bei cukrumi. Likusį pieną užvirinti, supilti šaltą pieno plakinį ir dar šiek tiek pavirinti. Dažnai maišyti.
Dubenėlį su paruoštu pudingu perdėti į šalto vandens vonelę ir maišant atvėsinti. Stingstantį pudingą sukrėsti į stiklinius indelius ir įdėti į šaldytuvą.
Abrikosus nuvarvinti sietelyje, o sunką užvirinti su likeriu. Citrinų sultis sumaišyti su krakmolu ir sukrėsti į verdantį skystį. Dar kartą užvirinti.
Abrikosus supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į karštą kremą ir atvėsinti šalto vandens vonelėje. Sukrėsti grietinę ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant desertą papuošti.