
Citrinų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Naminė karamelė
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Šokoladinis desertas
-
Vasariškas desertas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Ananasų kukuliukai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Biramisu
-
Abrikosų šerbetas
-
Lukos želė tortas
-
Margutis
-
Bananų šerbetas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Baltasis tinginys
-
Citrininis tiramisu
-
Apelsinų želė
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
Citrinų putėsiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Reklama:
Komentarai (8)
-
gintare
2016-04-09 15:55
atrodo skaniai,bet neturiu okiu igridientu
-
(anonimas)
2010-09-29 21:43
cukraus per mazai
-
gf
2010-07-31 16:39
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...