![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Citrinų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Obuoliai šokolade
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Vaisiai šokolade
-
Vaisių salotos
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Pieno slėgtinis
-
Naminiai ledai
-
Bananų skanėstas
-
Lemon posset
-
Avietinė pasaka
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Arvydo varškės desertas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Vasariškas desertas
Citrinų putėsiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Reklama:
Komentarai (8)
-
gintare
2016-04-09 15:55
atrodo skaniai,bet neturiu okiu igridientu
-
(anonimas)
2010-09-29 21:43
cukraus per mazai
-
gf
2010-07-31 16:39
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...