
Citrinų putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių svajonė
-
Sezaminis gardėsis
-
Gaivus tortas
-
Vaisių vėrinukai
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Degtinės ledai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Braškinis tiramisu
-
Pyragas „Sniegas“
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Spanguolių putėsiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštos bulvių salotos
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Vasariškas desertas
-
Uogų jogurtas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Citrinų putėsiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiantis perverčiama.
Reklama:
Komentarai (8)
-
gintare
2016-04-09 15:55
atrodo skaniai,bet neturiu okiu igridientu
-
(anonimas)
2010-09-29 21:43
cukraus per mazai
-
gf
2010-07-31 16:39
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...