
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
350 gramų | grietinėlės, 35% (30-35 proc. riebumo) |
1 vienetas | dižono garstyčios |
1 vienetas | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | cukrus |
1 sauja | spanguolės |
2 | citrinos |
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Braškių pienas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Varškės skanėstas
-
Manekenes ledai
-
Jogurtinis pudingas
-
Tortas "Greitukas"
-
Vaisiniai saldainiai
-
Vafliai su karamele
-
Citrininis desertas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Gaivus tortas
-
Varškės desertas su persikais
-
Vaisiniai ežiukai
-
Žiemos skanumynas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Vyšnių želė
-
Desertinė varškytė
-
Želė su vaisiais
Vaisių desertas su grietinėle

- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 30-35 proc. riebumo,
350 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas -
Persikai, konservuoti,
1 vienetas - Cukrus
-
Spanguolės,
1 sauja -
Citrinos,
2
Kivi vaisių nulupti ir sutrinti su trintuvu.
Persiką taip pat sutrinti su trintuvu.
Į grietinėlę supilti citrinos sultis ir cukraus pagal skonį. Kuo saldesnės grietinėlės norite, tuo daugiau cukraus pilkite. O kad saldumą nustatyti – paragaukite. ;) Ir nustatę galingą režimą išplakite. Plakite, kol nelieka cukraus granulių ir grietinėlė tampa puri.
Į desertines sluoksniais sudedame vaisių tyreles ir grietinėlę.
Viršutinis sluoksnis turėtų būti grietinėlė. Papuošiame citrinos griežinėliu ir spanguolėmis.
Komentarai (9)
-
Nicole
2015-08-06 20:03
svarbiausia is saldzios grietineles nesuplakti saldaus sviesto
-
viola
2015-02-27 22:26
O kam dizono garstycios?
-
Rugilė
2014-07-16 11:05
Manau čia 2 porcijoms, nes kiekvienai porcijai po 1 citrinos griežinėlį :)
-
(anonimas)
2012-11-25 16:15
Labai gundo paragauti ! :valgau: Turbut ryt su drauge pasigaminsime :) :super2:
-
lukas
2012-03-02 08:20
:super: :super: :super: :-D :-D
-
lukas
2012-02-28 20:07
Grietinėlė, 30-35 proc. riebumo, 350 gramų
Kivi, 1 vienetas
Persikai, konservuoti, 1 vienetas
Cukrus, pagal skonį
Citrinų sultys, 1 šaukštas
Spanguolės, 1 sauja
Citrinos, 2 griežinėliai
:galvoju: cia vienai porcijai?