Kavą užpyliau verdančiu vandeniu. Palaikiau 1-2 minutes ir nukošiau.
Įmaišiau cukrų.
Kavą palaikiau kambario temperatūroje apie 10 minučių.
Po to supyliau į taurę.
Ant kavos pridėjau ledų ir viršų apipyliau ištirpintu šokoladu.
Kavos ir ledų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
60 gramų | ledai (arba plakta grietinėlė) |
2 valgomieji šaukštai | juodojo šokolado |
60 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | kava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų pudingas
- Želė su vaisiais
- Braškių gaiva
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Citrinų putėsiai
- Spanguolių putėsiai
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Varškės kremas su apelsinais
- Gaivus uogų desertas
- Kuskuso desertas
- Žemuogių grietinėlė
- Rabarbarų drebučiai
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Varškės kremas su vaisiais
- Kiaušinių baltymų tortas
- Braškių grietinėlė
- Vaisių desertas su grietinėle
- Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
- Duonos putėsiai
Kavos ir ledų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Ledai, arba plakta grietinėlė,
60 gramų -
Juodasis šokoladas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
60 mililitrų -
Kava,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kavą užpyliau verdančiu vandeniu. Palaikiau 1-2 minutes ir nukošiau.
Įmaišiau cukrų.
Kavą palaikiau kambario temperatūroje apie 10 minučių.
Po to supyliau į taurę.
Ant kavos pridėjau ledų ir viršų apipyliau ištirpintu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ne Tavo
2012-01-04 17:00
Rytoi pabandysiu :alus: atrodo tikrai skaniai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...