Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | spanguolės |
| 0.7 stiklinės | cukrus |
| 3 stiklinės | vanduo |
| 1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių desertas per minutę
-
Apelsinų želė
-
Gaivus tortas
-
Vasariškas tortas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Uogų jogurtas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Dribsniai su vaisiais
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Persikų desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Biramisu
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Saldus patiekalas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Bananų skanėstas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
