
Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | spanguolės |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Braškės su šokoladu
-
Mango pudingas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Abrikosų šerbetas
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pieniniai ledai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Gaivus desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Vaflių tortas
-
Ledai su braškėmis
-
Desertinė avižinė košė
-
Varškės desertas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių pienas
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...