Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | spanguolės |
| 0.7 stiklinės | cukrus |
| 3 stiklinės | vanduo |
| 1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė avižinė košė
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Vaisiai šokolade
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Vasariškas desertas
-
Vyšnių želė
-
Obuolių šerbetas
-
Žiemos skanumynas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Šokoladiniai ledai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Citrinų putėsiai
-
Uogų desertas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Braškių desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Grietinėlės ledai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Pieno slėgtinis
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
