
Spanguolių putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | spanguolės |
0.7 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų želė
-
Vaisių salotos
-
Bananai šokolade
-
„McFlurry“ desertas
-
Vasariškas desertas
-
Citrininis tiramisu
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Varškės ledai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Tortas "Mozaika"
-
Citrinų šerbetas
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Saldus patiekalas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Margutis
-
Vasariškas desertas
-
Jogurtinis pudingas
-
Šokoladinis tortas
-
Arvydo varškės desertas
-
Kuskuso desertas
Spanguolių putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
7/10 stiklinės -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spanguolės išsunkiamos. Tirščiai užpilami vandeniu, pasaldinami, išverdami ir iškošiami. Į nuovirą supilamos sultys ir ištirpinta želatina. Jis atšaldomas ir šaltoje vietoje plakamas, kol virsta standžiomis putomis, jos sukrečiamos į formą. Tiekiamos išverstos į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (6)
-
aiste ...
2010-03-24 14:02
man teip ir teip %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...