
Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su uogienės padažu
-
Avietinė pasaka
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Kuskuso desertas
-
Sausainių tortas
-
Braškių putėsiai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Arbūzų šerbetas
-
Citrininis kukis
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Braškinis tiramisu
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Mėlynių ledai
-
Duonos putėsiai
-
Arvydo varškės desertas
-
Gaivus varškės desertas
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...