
Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Varškės sūris su žele
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Tinginys tarp aguonų
-
Šokoladiniai ledai
-
Vaisinis kremas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Želė su varške
-
Kalėdiniai grybukai
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vaflių tortas
-
Braškių desertas
-
Juodasis tinginys
-
Glazūruota varškė
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...