Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 stiklinės | vanduo |
| 2 vienetai | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Dribsnių kokteilis
-
Gaivus desertas
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Abrikosų laiveliai
-
Manekenes ledai
-
Naminė karamelė
-
Plakti ledai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Ledai su migdolais
-
„McFlurry“ desertas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Sezaminis gardėsis
-
Naminiai ledai
-
Gaivus varškės desertas
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
