Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 stiklinės | vanduo |
| 2 vienetai | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių desertas per minutę
-
Citrininis desertas
-
Pudingas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Tinginių - tinginys
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Juodasis tinginys
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Varškės sūris su žele
-
Desertinis tortas
-
Margas varškės desertas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Vaflių tortas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Aronijų ir obuolių želė
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
