
Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Braškės su šokoladu
-
Mango pudingas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Abrikosų šerbetas
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pieniniai ledai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Gaivus desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Vaflių tortas
-
Ledai su braškėmis
-
Desertinė avižinė košė
-
Varškės desertas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių pienas
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...