
Citrininiai putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Vasariškas desertas
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Tinginys su riešutais
-
Tiramisu gaminimas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Vaisiniai saldainiai
-
Abrikosų šerbetas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Vaisinis desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Citrininiai putėsiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinų išspaudžiamos sultys. Vanduo, cukrus ir citrinų žievelės bei tirščiai išverdami, perkošiami. Į nuovirą supilamos citrinų sultys ir ištirpinta želatina. Atvėsinus plakama, kol virsta putomis. Masė sukrečiama į formą ir stingdoma. Prieš tiekiant perverčiama.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...