
Morkų sulčių su manais putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | morkos (sultys) |
30 gramų | manų kruopos |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė "Trispalvė"
-
Varškės ledai
-
Desertinė avižinė košė
-
Braškių pienas
-
Abrikosų šerbetas
-
Duonos putėsiai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Saldus užkandis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Sūrio pyragas
-
Gaivus tortas
-
Bananų salotos su abrikosais
Morkų sulčių su manais putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Morkos, sultys,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
30 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...