Morkų sulčių su manais putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | morkos (sultys) |
30 gramų | manų kruopos |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Gaivus užkandėlis
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Abrikosų šerbetas
- Aronijų ir obuolių želė
- Varškės desertas
- Vyšnių želė
- Želiniai kiaušinukai
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Gaivus mango desertas
- Bananinis tortas-pyragas
- Karštos bulvių salotos
- Nekeptas varškės tortas
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Varškės desertas su vaisiais
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Sūrio pyragas
- Pusryčių desertas
Morkų sulčių su manais putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Morkos, sultys,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
30 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...