
Morkų sulčių su manais putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | morkos (sultys) |
30 gramų | manų kruopos |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Glazūruota varškė
-
Varškės ledai
-
Braškių svajonė
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Varškės skanėstas
-
Bananų šerbetas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Vaisiniai saldainiai
-
Viskio karamelė
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Grietinėlės ledai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Braškinis tiramisu
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Dribsniai su vaisiais
-
Ledai su braškėmis
Morkų sulčių su manais putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Morkos, sultys,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
30 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos sultys ir plakama. Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti. Putėsiai atšaldomi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...