
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | kiaulienos sprandinė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
10 gramų | sviestas | |
5 vienetai | česnakas | |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
Padažui: | ||
0.5 stiklinės | pienas | |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) | |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) | |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
2.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
3.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Kotletukai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos šašlykas
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Jautienos kepsnys
-
Vikšrų vakarienė
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Čenachai
-
Iškylos dešrelės
-
Naminis šnicelis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Virta šerniena
-
Plovas
-
Aštrus guliašas
-
Mėsos kukuliai su padažu
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos sprandinė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
10 gramų -
Česnakas,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
0.5 stiklinės -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (2)
-
arvydas
2013-03-11 16:09
:super: pabandysiu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...