Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų kiaulienos sprandinė
2 vienetai kiaušiniai
10 gramų sviestas
5 vienetai česnakas
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
Padažui:
0.5 stiklinės pienas
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
2.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
3.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.

  2. Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.

  3. Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (1)


  • arvydas 2013-03-11 16:09

    :super: pabandysiu


Daugiau receptų