Obuolių pyragas
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
150 gramų kvietiniai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 lašas apelsinų esencijos
1 žiupsnelis druska
3 vienetai kiaušiniai
2 vienetai obuoliai
150 gramų aliejaus
180 gramų cukrus
1 žiupsnelis cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, apelsinų esencija, vaniliniu cukrumi.
Įmaišyti aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti ir suberti į tešlą.
Permaišius, tešlą supilti į paruoštą kepimo formą.
Kepti apie 30 minučių iki 180° C įkaitintoje orkaitėje.
Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, apelsinų esencija, vaniliniu cukrumi.
    Įmaišyti aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus.

  2. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti ir suberti į tešlą.
    Permaišius, tešlą supilti į paruoštą kepimo formą.
    Kepti apie 30 minučių iki 180° C įkaitintoje orkaitėje.
    Apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų