Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, apelsinų esencija, vaniliniu cukrumi.
Įmaišyti aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus.
Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
150 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 lašas | apelsinų esencijos |
1 žiupsnelis | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | obuoliai |
150 gramų | aliejaus |
180 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti ir suberti į tešlą.
Permaišius, tešlą supilti į paruoštą kepimo formą.
Kepti apie 30 minučių iki 180° C įkaitintoje orkaitėje.
Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Permaišius, tešlą supilti į paruoštą kepimo formą.
Kepti apie 30 minučių iki 180° C įkaitintoje orkaitėje.
Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
apelsinų esencija,
1 lašas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
150 gramų -
Cukrus,
180 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, apelsinų esencija, vaniliniu cukrumi.
Įmaišyti aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus.Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti ir suberti į tešlą.
Permaišius, tešlą supilti į paruoštą kepimo formą.
Kepti apie 30 minučių iki 180° C įkaitintoje orkaitėje.
Apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...