Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai (džiovinti) |
| 2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Austrių sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Pieniška žuvienė
-
Trinta sriuba su salierais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Soti ir greita sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
