
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Žuvienė iš konservų
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Moliūgų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...