Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų grybai (džiovinti)
2.5 stiklinės vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiovintų grybų sultinys (buljonas)

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Vi 2010-09-07 13:08

    :pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:


Daugiau receptų