
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Koldūnų sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Bananų sriuba
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...