Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
        | 100 gramų | grybai (džiovinti) | 
| 2.5 stiklinės | vanduo | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Suomiška žuvienė
             - 
                
                                        
                                    
                Jogurtinė sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Kazlėkų sriuba su jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Pomidorų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Kaliforniška šparagų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Šaltibarščiai
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba su jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Šalta daržovių sriubytė
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta bulvių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisių sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Leipcigo daržovių šiupininė
             - 
                
                                        
                                    
                Barščiai su džiovintais grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Sriuba „Minestrone“
             - 
                
                                        
                                    
                Greitoji sriubukė
             - 
                
                                        
                                    
                Trinta morkų ir moliūgų sriuba
             - 
                
                                        
                                    
                Firminė Žavintos žuvienė
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos sriuba su koldūnais
             
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Grybai, džiovinti, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Vanduo, 
2.5 stiklinės  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        Vi
        2010-09-07 13:08
    
        :pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        