Trinta moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | jautienos šonkauliai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
| 300 gramų | moliūgai | |
| 2 vienetai | bulvių | |
| 1 vienetas | morkos | |
| 1 vienetas | svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
| 4 skiltelės | česnakas | |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
| 4 vienetai | lauro lapų | |
| 2 žiupsneliai | pipirai | |
| šiek tiek | druska | |
| Patiekiant: | ||
| 1 saujelė | krapai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
2.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
3.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Brokolių trinta sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Gaspačas
-
Svogūnų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta bulvių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Saldi agrastų sriuba
Trinta moliūgų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos šonkauliai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pipirai,
2 žiupsneliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos šonkaulius išverdu su lauro lapais, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį. Nukošiu.
Smulkintą moliūgą, svogūną ir tarkuotą morką trumpai pakepinu aliejuje. Bulves smulkiai pjaustau ir visas daržoves beriu į sultinį.
Verdu apie 10 minučių. Viską sutrinu elektriniu trintuvu ir ragauju su duonos skrebučiais bei smulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
