Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | kefyras |
| 0.5 litro | pasukos |
| 1 litras | burokėliai (marinuoti) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | agurkų (nedidelis) |
| 100 gramų | špinatai |
| 25 gramai | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriška šaltsriubė
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Šalta sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Saldi slyvų sriuba
-
Čalopas
-
Saldi sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Braškynė
-
Obuolių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Agurkai, nedidelis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
