
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | agurkų (nedidelis) |
100 gramų | špinatai |
25 gramai | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Vyšnių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Lauros šaltibarščiai
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Vasariška sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Agurkai, nedidelis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...