Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | agurkų (nedidelis) |
100 gramų | špinatai |
25 gramai | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltibarščiai
- Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
- Aguonpienis
- Lauros šaltibarščiai
- Bananų sulčių sriuba
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Kefyras su česnaku
- Šaltibarščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Šalta ridikėlių sriuba
- Vengriška šaltsriubė
- Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
- Šalta obuolių sriuba
- Gaspačas
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Šaltibarščiai kitaip
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Obuolių ir kriaušių sriuba
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Agurkai, nedidelis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...