
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | kefyras |
0.5 litro | pasukos |
1 litras | burokėliai (marinuoti) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | agurkų (nedidelis) |
100 gramų | špinatai |
25 gramai | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lauros šaltibarščiai
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vengriška šalta sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Vyšnių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Saldi obuolių sriuba
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
1 litras -
Pasukos,
0.5 litro -
Burokėliai, marinuoti,
1 litras -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Agurkai, nedidelis,
1 vienetas -
Špinatai,
100 gramų -
Salotos,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į gilų dubenį supilame kefyrą ir pasukas. Burokėlius į dubenį pilame su visomis. Sukratome smulkintą agurką ir kapotus kiaušinius. Salotas ir špinatus supjaustome ir dedame į šaltibarščius. Viską galima sutrinti smulkintuvu. Viską pagardiname druska. Valgome su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...