Krokodilas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas poras
400 gramų kiaulienos faršas
500 gramų tešla (sluoksniuota)
20 mililitrų aliejaus
100 mililitrų vanduo
šiek tiek prieskoniai
120 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišome su prieskoniais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame faršą.
3.
Užpilame mėsa vandeniu ir troškiname visą laiką maišant apie 10 minučių.
4.
Porą susmulkiname.
5.
Tešlos lakštą ištiesiame ant stalo.
6.
Tešlos viduryje sudedame porus, mėsą (nusausintą, kad neliktų aliejaus ir vandens) ir sutarkuotą sūrį.
7.
Tešlą įpjauname kaip parodyta nuotraukoje ir nulankstome.
8.
Galvą ir uodegą suformuojame. Kaip pavyks priklauso nuo Jūsų meninių sugebėjimų :-)
9.
Kepame 180° C orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krokodilas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Faršą sumaišome su prieskoniais.

  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame faršą.

  3. Užpilame mėsa vandeniu ir troškiname visą laiką maišant apie 10 minučių.

  4. Porą susmulkiname.

  5. Tešlos lakštą ištiesiame ant stalo.

  6. Tešlos viduryje sudedame porus, mėsą (nusausintą, kad neliktų aliejaus ir vandens) ir sutarkuotą sūrį.

  7. Tešlą įpjauname kaip parodyta nuotraukoje ir nulankstome.

  8. Galvą ir uodegą suformuojame. Kaip pavyks priklauso nuo Jūsų meninių sugebėjimų :-)

  9. Kepame 180° C orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Saulius 2016-12-06 07:50

    d pati tu krokodilas :D


  • d 2013-10-01 10:00

    Sudegęs tavo krokodilas


  • agnyte 2013-06-01 08:03

    ta pati dariau tik neformavau gyvuno skanu mums patinkapasidarykit balta padaziuka


  • Inga 2012-06-25 19:07

    mhm...graziai atrodo...tik su kokiu padaziuka teikiat?


Daugiau receptų