1 vienetas | poras |
400 gramų | kiaulienos faršas |
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
20 mililitrų | aliejaus |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Skanausias varškės pyragas
- Danutės varškės pyragas
- Kuršėnų vyniotnis
- Vasaros slyvų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Vyniotinis su obuoliene
- Miglės kakavinis pyragas
- Trupininis pyragas su uogiene
- Skanus riešutų pyragas
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Citrininis pyragas
- Kalėdinis keksas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Bananinis pyragas
- Šokoladinis bananinis keksas
- Obuolių „Šarlotė“
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Minkštutėlė mielinė pynė
Krokodilas
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
400 gramų -
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Aliejus,
20 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą sumaišome su prieskoniais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame faršą.
Užpilame mėsa vandeniu ir troškiname visą laiką maišant apie 10 minučių.
Porą susmulkiname.
Tešlos lakštą ištiesiame ant stalo.
Tešlos viduryje sudedame porus, mėsą (nusausintą, kad neliktų aliejaus ir vandens) ir sutarkuotą sūrį.
Tešlą įpjauname kaip parodyta nuotraukoje ir nulankstome.
Galvą ir uodegą suformuojame. Kaip pavyks priklauso nuo Jūsų meninių sugebėjimų :-)
Kepame 180° C orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Komentarai (7)
-
Saulius
2016-12-06 07:50
d pati tu krokodilas :D
-
d
2013-10-01 10:00
Sudegęs tavo krokodilas
-
agnyte
2013-06-01 08:03
ta pati dariau tik neformavau gyvuno skanu mums patinkapasidarykit balta padaziuka
-
Inga
2012-06-25 19:07
mhm...graziai atrodo...tik su kokiu padaziuka teikiat?