Cukinijų apkepas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | cukinija |
500 gramų | kiaulienos faršas |
300 gramų | sūris (tarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 galvos | svogūnai |
2 saujos | miltai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukinija turi būti didelė. Nulupam cukiniją, išimam iš jos sėklas. Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.
2.
Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinam faršą. Į jį sudedam norimus prieskonius. Kai faršas gražiai apskrus, jį supilam į sutarkuotą cukiniją.
3.
Į masę dedam išplaktus kiaušinius, susmulkintą svogūną, norimus prieskonius, miltus, saują tarkuoto sūrio. Gerai viską išmaišome.
4.
Masę dedam į indą išklotą sviestiniu popieriumi.
5.
Tarkuotą sūrį sumaišom su majonezu ir dedame ant masės viršaus.
6.
Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus ir sutvirtės 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje.
7.
Apkepas skanu valgyti su grietine arba pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Vištienos pyragas
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Vištienos apkepas su cukinija
- Šepardo pyragas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sluoksniuotas apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Bulvių patiekalas
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Mėsos apkepas
- Pyragas su kumpiu ir agurkais
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Mėsos apkepas
- Vištienos apkepas
Cukinijų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Miltai,
2 saujos -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinija turi būti didelė. Nulupam cukiniją, išimam iš jos sėklas. Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.
Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinam faršą. Į jį sudedam norimus prieskonius. Kai faršas gražiai apskrus, jį supilam į sutarkuotą cukiniją.
Į masę dedam išplaktus kiaušinius, susmulkintą svogūną, norimus prieskonius, miltus, saują tarkuoto sūrio. Gerai viską išmaišome.
Masę dedam į indą išklotą sviestiniu popieriumi.
Tarkuotą sūrį sumaišom su majonezu ir dedame ant masės viršaus.
Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus ir sutvirtės 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje.
Apkepas skanu valgyti su grietine arba pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Milda
2017-03-07 17:09
As i tarkuotu bulviu kugeli itarkuoju cukinija. Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...