1 vienetas | cukinija |
500 gramų | kiaulienos faršas |
300 gramų | sūris (tarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 galvos | svogūnai |
2 saujos | miltai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „Greitukas“
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Mėsos apkepėlė
- Kiaulienos apkepas su daržovėmis
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištienos apkepėlė
- Bulvių apkepas
- Musak
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Sluoksniuotas apkepas
- Pievagrybių apkepas
- Vištienos ir moliūgų apkepėlė
- Vištienos apkepas
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Mėsos apkepas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Lazanija su baziliku
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
Cukinijų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Miltai,
2 saujos -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinija turi būti didelė. Nulupam cukiniją, išimam iš jos sėklas. Cukinijas sutarkuokite burokų trintuve ir nusunkite skystį.
Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinam faršą. Į jį sudedam norimus prieskonius. Kai faršas gražiai apskrus, jį supilam į sutarkuotą cukiniją.
Į masę dedam išplaktus kiaušinius, susmulkintą svogūną, norimus prieskonius, miltus, saują tarkuoto sūrio. Gerai viską išmaišome.
Masę dedam į indą išklotą sviestiniu popieriumi.
Tarkuotą sūrį sumaišom su majonezu ir dedame ant masės viršaus.
Kepkite apie 45 minutes arba kol gražiai apskrus ir sutvirtės 180 laipsnių įkaitusioje orkaitėje.
Apkepas skanu valgyti su grietine arba pomidorų padažu.
Komentarai (2)
-
Milda
2017-03-07 17:09
As i tarkuotu bulviu kugeli itarkuoju cukinija. Labai skanu!