
Netikra lazanija
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | makaronai (didesni) |
700 gramų | daktariška dešra |
400 gramų | daržovės (šaldytos) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Ryžių apkepas
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Makaronų apkepas
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Ryžių rizotas
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Spagečiai pomidoro
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Spaghetti
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Lazanija su lašiša
-
Saidos filė su ryžiais
Netikra lazanija
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, didesni,
500 gramų -
Daktariška dešra,
700 gramų -
Daržovės, šaldytos,
400 gramų - Sūris, fermentinis
- Pomidorų padažas
- Bazilikas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti makaronus, į keptuvę sumesti supjaustytą dešrą, pakepti, baigiant kepti sumesti išvirtas daržoves (as neatitirpinusi įdedu į mikrobangę ir pakaitinu 20 minučių, jos kartu atšyla ir išverda), visai baigiant kepti sudėti kečupą. Tada visą masę sudėti į kepimo formą, ant viršaus sudėti išvirtus makaronus ir apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepti 180 laipsnių temperatūroj, apie vieną valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...