Dešros sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų dešra (rūkyta)
250 gramų bulvių
1 litras sultinys (mėsos)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek mairūnas (lapeliai)
šiek tiek prieskoniai
1 vienetas morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dešros sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.

Reklama:

Komentarai (2)


  • as 2010-09-07 12:59

    ...laaabai skanu :valgau:


Daugiau receptų