Dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | dešra (rūkyta) |
| 250 gramų | bulvių |
| 1 litras | sultinys (mėsos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas (lapeliai) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Petražolių sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Špinatų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Sojų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
Dešros sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkyta,
250 gramų -
Bulvės,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas, lapeliai
- Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
as
2010-09-07 12:59
...laaabai skanu :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
