Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.
Bulviniai kotletai su obuoliais
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | bulvių |
| 200 gramų | obuoliai |
| 30 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 60 gramų | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Veršienos kepsnys
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Šašlykas kitaip
-
Dešros tarta
-
Pasta su grill baklažanais
-
Cukinijų laiveliai
-
Makaronų apkepas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Risotto
-
Vištienos pyragas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Kiaušinienė su varške
-
Lašiša „My little secret“
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kepsniai su sūriu
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Guliašas su kiauliena
Bulviniai kotletai su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Obuoliai,
200 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
60 gramų - Aliejus, kepimui
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
