Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.
Bulviniai kotletai su obuoliais
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
200 gramų | obuoliai |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
60 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos plekšnės
- Indiškai kepta kiauliena
- Žuvies kukuliukai
- Itališki koldūnai
- Vištienos kepsneliai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Kepta žąsies kulšelė
- Kebabai
- Vištiena su ryžiais
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Įdaryti caneloni
- Grill sūris
- Gardusis šašlykas majoneze
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Vištienos sparneliai
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Kepta vištiena
- Įdarytos paprikos kitaip
Bulviniai kotletai su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Obuoliai,
200 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
60 gramų - Aliejus, kepimui
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...