Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.

Bulviniai kotletai su obuoliais
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
200 gramų | obuoliai |
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
60 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Slovakiški baklažanai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Grilyje keptas kepsnys
-
„Milžinų bulvės“
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Vegetariški čeburėkai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
Bulviniai kotletai su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Obuoliai,
200 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Džiūvėsėliai,
60 gramų - Aliejus, kepimui
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas bulves sumalti mėsmale ir ataušinti.
Sviestą pertrinti su tryniais, išmaišyti su bulvėmis.
Po to maišant berti paeiliui: miltus su kepimo milteliais, stambiai sutarkuotus obuolius, druską ir suplaktų baltymų putas.
Suformuoti ir apvolioti maltuose džiūvėsėliuose nedidelius ovalinius kotletėlius ir iškepti juos karštuose riebaluose.
Patiekti su grietine ir žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...