Tagliatelle Bolognese
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų mėsa (malta)
300 gramų makaronai (tagliatelle)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas cukinija (maža)
1 pakelis ruošinys ( „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnakas
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
2.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
3.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
4.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
5.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
6.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tagliatelle Bolognese

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.

  2. Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.

  3. Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.

  4. „MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.

  5. Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.

  6. Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Naminiai makaronai 2015-10-27 15:54

    O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems :) www.pastamaker.lt


Daugiau receptų