Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.

Moliūgai vakarienei
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | salierai (šaknis, sukapota) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
50 mililitrų | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (rudasis) |
50 gramų | grybai (bet koki) |
50 mililitrų | grietinė |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | moliūgai (nedideli) |
0.5 kilogramo | jautienos faršas (arba kiaulienos) |
100 gramų | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Čenachai
-
Blynai iš patisonų
-
Įdaryta cukinija
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Karštos paprikų salotos
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Vegetariški balandėliai
-
Falafeliai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Keptos gelteklės
Moliūgai vakarienei
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai, šaknis, sukapota,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Aitrioji paprika, milteliai
-
Sojos padažas,
50 mililitrų -
Cukrus, rudasis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grybai, bet koki,
50 gramų -
Grietinė,
50 mililitrų -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Moliūgai, nedideli,
3 vienetai -
Jautienos faršas, arba kiaulienos,
0.5 kilogramo -
Paprika,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...