Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.

Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
500 gramų | mėsa (malta (kiauliena ar jautiena)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
150 mililitrų | vynas (raudonas) |
80 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
3.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
4.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Makaronų saulytė
-
Porai su ryžiais
-
Makaronai su daržovėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Lazanija su vištiena
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Faršu kimšti makaronai
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Makaronų apkepas
-
Rizotas su baravykais
-
Pasta su grill baklažanais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Plovas
-
Vaikiški pietūs
-
Plovas orkaitėje
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 vienetas -
Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena),
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vynas, raudonas,
150 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...