Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.

Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
500 gramų | mėsa (malta (kiauliena ar jautiena)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
150 mililitrų | vynas (raudonas) |
80 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
3.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
4.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Makaronai su vištiena
-
Įdaryti caneloni
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Makaronai su faršu
-
Jautiena kiniškai
-
Ryžių pyragas su silke
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Plovas su baklažanais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Netikra lazanija
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Spageti su krevetėmis
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 vienetas -
Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena),
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vynas, raudonas,
150 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...