Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
| 500 gramų | mėsa (malta (kiauliena ar jautiena)) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai (stiebas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 150 mililitrų | vynas (raudonas) |
| 80 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
3.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
4.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Kepti ryžiai
-
Makaronų apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Spagečiai pomidoro
-
Ryžių pyragas su silke
-
Lazanija su vištiena
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Sotūs pietūs
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Lazanija su veršiena
-
Vištiena su ryžiais
-
Ryžių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Makaronai su avokadų padažu
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 vienetas -
Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena),
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vynas, raudonas,
150 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
