Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.

Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
500 gramų | mėsa (malta (kiauliena ar jautiena)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
150 mililitrų | vynas (raudonas) |
80 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
3.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
4.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Įdaryti makaronai
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Makaronai su krevetėmis
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Lazanija su baziliku
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Plovas orkaitėje
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Įdaryti caneloni
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Lazanija su lašiša
-
Makaronai su faršu
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 vienetas -
Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena),
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vynas, raudonas,
150 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...