1 vienetas | knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“ |
500 gramų | mėsa (malta (kiauliena ar jautiena)) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
150 mililitrų | vynas (raudonas) |
80 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
įgautų kambario temperatūrą.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
- Ryžių kepsneliai
- Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Makaronai su sojos faršu
- Makaronai su krevetėmis
- Ryžių rizotas
- Jautiena kiniškai
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Pasta su grill baklažanais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Citrininiai ryžiai
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“,
1 vienetas -
Mėsa, malta (kiauliena ar jautiena),
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vynas, raudonas,
150 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite česnaką ir svogūną, salierą supjaustykite nestambiais kubeliais, sutarkuokite morką. Mėsą ištraukite iš šaldytuvo valandą prieš gaminimą, kad
įgautų kambario temperatūrą.Plačiame puode aliejuje apkepkite daržoves. Po akimirkos suberkite mėsą. Kepkite ant mažos ugnies, dažnai maišydami, kad faršo gabaliukai nesušoktų.
Mėsai apskrudus, supilkite vyną. Virkite, kol pusė jo išgaruos.
Knorr FIX ruošinį išmaišykite su 500 ml vandens ir supilkite į mėsą. Troškinkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite su spagečiais.
Patarimas: Virdami makaronus, atkreipkite dėmesį į gamintojo nurodymus – išvirkite juos „al dente“, taip paruoštas patiekalas bus skanesnis.