Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 200 gramų | triušiena (filė) |
| 100 gramų | sviestas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Hamburgeris
-
Įdarytos dešrelės
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Brusketa
-
Virtinukai su grybais
-
Amerikietiški vafliai
-
Sūrio piršteliai
-
Omleto keksiukai
-
Gėlytės
-
Kibinai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Šventiniai sumuštiniai
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
