Triušienos mėsos iešmeliai
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų triušiena (filė)
100 gramų sviestas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Triušienos mėsos iešmeliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.

  2. Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).

  3. Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų