
Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | triušiena (filė) |
100 gramų | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Spurgos iš varškės
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vištienos vyniotinis
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Sulekta Speltos pica
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Vegetariškos picutės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Daržovių užkandėlė
-
Žirnių ankščių užkandis
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...