
Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | triušiena (filė) |
100 gramų | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Gėlytės
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Omletas
-
Vegetariški čeburėkai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Bandelės iš batono
-
Krevečių sumuštiniai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Šokoladinės braškės
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Grilintas camembertas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sauliaus kibinai
-
Paprikų suktinukai
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...