
Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | triušiena (filė) |
100 gramų | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti krepšeliai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Sulekta Speltos pica
-
Tortilijų suktinukai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Sauliaus kibinai
-
Apkeptas sūris
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Švelnūs suktinukai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Karališki pusryčiai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Įdarytos dešrelės
-
Čeburėkai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...