
Šviežių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | kopūstai |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Bulbienė
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Trinta brokolių sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Lapienė su mėsa
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Paprikų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Šviežių kopūstų sriuba
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės - Cukrus
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
3 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
ieva
2016-01-21 12:42
Gaminotės sriubą pagal šį receptuką?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...