| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | jogurtas (liesas) |
| 150 mililitrų | pienas (liesas) |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 150 mililitrų | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | vanilinas |
| šiek tiek | cinamonas |
Kiaušinius su cukrumi išsukite šakute, supilkite jogurtą, pieną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite šokolado traškučių, vanilino ir cinamono. Įmaišykite aliejaus.
Įkaitinkite tefloninę keptuvę, šaukštu semkite tešlą, liekite į keptuvę formuodami apskritimus, kepkite ant labai silpnos ugnies, kiekvieną blynelį po 1-2 minutes iš abiejų pusių. Blynelius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Galite pagardinti uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Morkų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Blyneliai
-
Kopūstų blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Avižiniai blynai
-
Grikių blynai
Blyneliai su šokolado traškučiais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Jogurtas, liesas,
100 mililitrų -
Pienas, liesas,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vanilinas
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dar reiks saujos šokolado traškučių.
Kiaušinius su cukrumi išsukite šakute, supilkite jogurtą, pieną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite šokolado traškučių, vanilino ir cinamono. Įmaišykite aliejaus.
Įkaitinkite tefloninę keptuvę, šaukštu semkite tešlą, liekite į keptuvę formuodami apskritimus, kepkite ant labai silpnos ugnies, kiekvieną blynelį po 1-2 minutes iš abiejų pusių. Blynelius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Galite pagardinti uogiene.
Komentarai (4)
-
Mėta
2011-03-24 11:13
Viktorija:
Nežinau kaip ten kur gyvenat jūs. Bet čia beveik visose parduotuvėse prie kepimo reikmenų galima jų rasti. Na o alernatyviai galima nusipirkti konditerinio šokolado plytelę ir smulkiais gabaliukais sulaužyti.
-
Viktorija
2011-03-20 12:13
Kur galima būtų įsigyti tų šokolado traškučių?
-
Miglė
2011-03-19 19:59
Šaunu girdėti :-) :-)
-
Mia
2011-03-19 17:33
Ištiesų labai skanu tikrai verta paragauti :-)
