Kepenų blyneliai
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas mėsa ((galvijų kepenys))
1 vienetas svogūnai
2 vienetai morkos
200 gramų lašinukai
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.
3.
Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepenų blyneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.

  3. Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (2)


  • Monika 2015-01-16 20:22

    Labai jau sudege atrodo


Daugiau receptų