Kepenų blyneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | mėsa ((galvijų kepenys)) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 200 gramų | lašinukai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.
3.
Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Saldus užkandis
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Spelta blyneliai
-
Žirnių blynai
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Makaroninis su krabais
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Grikių blynai
-
Moliūgų kotletukai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kopūstų blynai
Kepenų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, (galvijų kepenys),
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Lašinukai ,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.
Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Monika
2015-01-16 20:22
Labai jau sudege atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
