
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
100 gramų | kvietiniai miltai |
10 vienetų | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su mangais
-
Kopūstų tortas
-
Medaus tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Gaivus vyšninis želė tortas
-
Tortas Napoleonas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Sūrio pyragas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Tortas mažyliams
-
Gaivus tortukas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Baltymų tortas
-
Medaus tortas
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Tortas-vyniotinis
Biskvitas

- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Cukrus,
300 gramų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-07-26 18:29
kazko cia truksta :-p
-
elida
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? :-( ka reiskia vidutinio?
%-)
-
green_raven
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
-
genute
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi?????????? :-( :-(