
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
100 gramų | kvietiniai miltai |
10 vienetų | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis Napoleonas
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Tortas su kokoso pienu
-
Aistės jogurto pyragas
-
Aguoninis tortas
-
Graikų pyragas
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Tortas „Bitutė“
-
Varškės tortas
-
Lukos želė tortas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Varškės tortas
-
Tortas su šokoladu
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Tortas ale Tiramisu
Biskvitas

- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Cukrus,
300 gramų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-07-26 18:29
kazko cia truksta :-p
-
elida
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? :-( ka reiskia vidutinio?
%-)
-
green_raven
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
-
genute
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi?????????? :-( :-(