
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
100 gramų | kvietiniai miltai |
10 vienetų | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Baltymų tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Tortas „Bitutė“
-
Gardus tortas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Kopūstų tortas
-
Riešutinis tartas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Jogurtinis tortas
-
Sūrio desertas
-
Grietinėlės tortas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Medaus tortas
-
Tortas Napoleonas
-
Gaivus varškės tortelaitis
-
Tortukas "Gaiva"
-
Lilės tortas
Biskvitas

- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
10 vienetų -
Cukrus,
300 gramų - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2010-07-26 18:29
kazko cia truksta :-p
-
elida
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? :-( ka reiskia vidutinio?
%-)
-
green_raven
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
-
genute
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi?????????? :-( :-(