Vyniotinis su obuoliene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | citrinos | |
| Tešlai: | ||
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| Įdarui: | ||
| 400 mililitrų | obuolienės | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
4.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Elzaso tortas
-
Pyragas „paprastutis“
-
Čigonų plokštainis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Jogurtinis pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Duona pagal Angelę
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Velykų pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Keksas su razinomis
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Slyvų pyragas
Vyniotinis su obuoliene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Obuolienė,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
