
Raugintų kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
2.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
3.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
4.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
5.
Rekomenduoju su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su lęšiais
-
Blynukai su kukurūzais
-
Meilės blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Makaroninis su krabais
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai iš patisonų
-
Blynai su obuoliais
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Žirnių blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Bananiniai blynai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su lašiša
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
Raugintų kopūstų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
Rekomenduoju su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...