Raugintų kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
2.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
3.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
4.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
5.
Rekomenduoju su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų blynai
- Kepenų blyneliai
- Morkų blyneliai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Blynukai su kukurūzais
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Morkų ir varškės blyneliai
- Blynai su lęšiais
- Spelta blyneliai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Blyneliai
- Blynų tortukas
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
- Virtinukai su sūriu
- Grikių blynai be kiaušinių
- Grikių kepsneliai
- „Saulytė“
- Purūs SPELTOS blyneliai
- Kopūstų blynai su faršu
Raugintų kopūstų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
Rekomenduoju su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...