Varškėčiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | varškė |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynukai su kukurūzais
- Grikių blyneliai
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Pusrytiniai blyneliai
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Virtinukai su sūriu
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Blynai su sojos faršu
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
- Morkų ir varškės blyneliai
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Morkų blyneliai
- Obuolių sklindžiai
Varškėčiai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
250 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2012-04-10 15:26
:parselis: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...