
Varškėčiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | varškė |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės blynai
-
Blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su grūdėta varške
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Blynai su lęšiais
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Tuno blyneliai
-
Blyneliai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
Varškėčiai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
250 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2012-04-10 15:26
:parselis: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...