
Varškėčiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | varškė |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaroninis su krabais
-
Blynų tortukas
-
Blyneliai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Amerikietiški blynukai
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su obuoliais
-
Kepenų blyneliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Morkų sklindžiai
-
Moliūgų blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Grikių miltų blyneliai
Varškėčiai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
250 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2012-04-10 15:26
:parselis: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...