
Varškėčiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | varškė |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Tuno blyneliai
-
Bananiniai blynai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Baklažanų blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
Varškėčiai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
250 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2012-04-10 15:26
:parselis: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...