Varškėčiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | varškė |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 3 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus užkandis
-
Kopūstų blynai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Sorų blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Blynai su sojos faršu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai su lęšiais
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blynai su kopūstais
-
Kopūstų maltiniai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Obuolių sklindžiai
-
Blynai iš ajerų
-
Žirnių blynai
-
Morkų blyneliai
-
Bulviniai blynai su grybais
Varškėčiai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
250 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų, įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus arba sutarkuotus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2012-04-10 15:26
:parselis: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
