1 stiklinė | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
šiek tiek | miltai (kol tešla nelips prie rankų) |
Beriame miltus ir minkome tešlą, kol ji nelips prie rankų.
Per skulutes juosteles išsukame.
Karštus žagarėlius pabarstome cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Obuolių vyniotinis
- Keptas bananas
- Creme brulee
- Keptų obuolių desertas su varške
- Kriaušių desertas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Pudingas
- Mielinės spurgos
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Obuolių gėrimas
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Obuoliai su varške
- Bananai tešloje
- Pudingas iš morkų
- Spurgos iš varškės
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Kalėdiniai grybukai
- Paskaninti kepti obuoliai
Žagarėliai vakarui prie židinio
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 stiklinė - Miltai, kol tešla nelips prie rankų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pilame grietinę, įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai viską išmaišome.
Beriame miltus ir minkome tešlą, kol ji nelips prie rankų.Tešlą plonai iškočiojame, supjaustome plonomis juostelėmis, kurių viduryje padarome skylutes.
Per skulutes juosteles išsukame.Kepame karštame aliejuje.
Karštus žagarėlius pabarstome cukraus pudra.
Komentarai (8)
-
Daiva
2019-01-14 17:21
kiek tų miltų prireikia? :)
-
Alma
2019-01-10 03:52
Skanu O kepimo miltelių ar sodos nereikia?
-
Vilma
2018-01-18 02:19
Labai geras receptukas, tikrai skanus zagareliai!!!! Ir vos keli produktai, daug nieko nereikia ir greitai pasidaro. Ir rezultatas liuks!
-
aldona
2018-01-09 15:49
ar stalo su aliejum pasitepti nemokat kad neapliptu
-
Domantas
2017-11-05 20:41
Labai skanu
-
Augustas
2016-11-04 19:28
Kaip skanu