Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Velykinis pyragas su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
325 gramai | kvietiniai miltai |
20 gramų | mielės |
125 mililitrai | pienas |
50 gramų | cukrus |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginys
- Velykinis varškės traputis
- Obuolių pyragas su džemu
- Aguonų keksas
- Velykinis pyragas
- Pyragas "Kiselius"
- Skanausias varškės pyragas
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Nykštukų pyragaičiai
- Trupininis pyragas su varške ir persikais
- Šokoladinis pyragas
- Paukštienos pyragas šventiniam stalui
- Šokoladinis tortas
- Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
- Tikrasis šimtalapis
- Jogurto indelio pyragas
- Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
- Meduoliniai namukai
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Šokoladinis pyragas su riešutais
Velykinis pyragas su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
325 gramai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
125 mililitrai -
Cukrus,
50 gramų - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...