
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (šviežiai malti) | |
Tešlai: | ||
0.5 kilogramo | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | jogurtas (natūralus) | |
0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
0.5 kilogramo | vištiena | |
0.5 kilogramo | kalakutiena | |
0.5 kilogramo | varškė ( 9 proc. riebumo) | |
1 pakelis | grietinėlės sūris | |
1 žiupsnelis | krapai (kapoti) | |
1 žiupsnelis | petražolės (kapotos) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Jogurtinis pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Cukinijų pyragas
-
Margaritos varškės apkepas
-
Obuolių apkepas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Graikų pyragas
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Vyšnių tortas
-
Bulvinis pyragas
-
Pyragas su Oreo sausainiais
Paukštienos pyragas šventiniam stalui

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai, šviežiai malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
0.5 kilogramo -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus,
0.5 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vištiena,
0.5 kilogramo -
Kalakutiena,
0.5 kilogramo -
Varškė, 9 proc. riebumo,
0.5 kilogramo -
Grietinėlės sūris,
1 pakelis -
Krapai, kapoti,
1 žiupsnelis -
Petražolės, kapotos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalakutieną išvirkite, tada išgriebkite, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įberkite druskos ir pipirų. Varškę sumaišykite su grietinėlės sūriu ir žalumynais.
Į persijotus miltus supilkite jogurtą, aliejų, druską. Išminkykite vientisą tešlą, padalinkite ją į dvi lygias dalis. Vieną tešlos dalį plonai iškočiokite ir įdėkite į riebalais išteptą skardą. Ant viršaus, į vidurį dėkite pusę sūrio mišinio masės, paliekant laisvus kraštus, kurie patepami kiaušinio plakiniu.
Ant sūrio masės viršaus išdėliokite mėsos gabalėlius, ant jų - likusią varškės mišinio masę.Viskas apšlakstykite aliejumi. Ant viršaus uždėkite antrą iškočiotos tešlos lakštą. Pyrago kraštus, gražiai sujunkite. Pyragą papuoškite ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
4. Pyragą įdėkite į įkaitintą iki 180 °C temp. karščio orkaitę ir kepkite apie vieną valandą.
Skanaus!