Troškinukas su krevetėmis
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Tobulo skonio troškinys, kuris patiks kiekvienam. Tobulo skonio troškinys, kuris patiks kiekvienam. Kristina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų krevetės be kevalo
200 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas morkos
1 pundelis svogūnų laiškai
50 mililitrų baltas vynas
2 skiltelės česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Krevetes pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus ir smulkintu česnaku.
2.
Krevetes išsiimti is keptuves.
3.
Į keptuvėje esantį padažiuką, kuris liko po krevečių kepimo, sudėti smulkintus svogūno laiškus, per pusę perpjautus pomidoriukus, tarkuotą morką. Įdėti druskos ir pipiru pagal skonį.
4.
Supilti vyną ir sudėti jau iškeptas krevetes.
5.
Viską dar kartu patroškinti. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinukas su krevetėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tobulo skonio troškinys, kuris patiks kiekvienam. Kristina
Gaminimo eiga:
  1. Krevetes pakepinti keptuvėje su trupučiu aliejaus ir smulkintu česnaku.

  2. Krevetes išsiimti is keptuves.

  3. Į keptuvėje esantį padažiuką, kuris liko po krevečių kepimo, sudėti smulkintus svogūno laiškus, per pusę perpjautus pomidoriukus, tarkuotą morką. Įdėti druskos ir pipiru pagal skonį.

  4. Supilti vyną ir sudėti jau iškeptas krevetes.

  5. Viską dar kartu patroškinti. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų