Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | pita | |
1 pakelis | sūris (MILDĖS mėgstamo skonio) | |
Padažui: | ||
1 | padažas (VOLČESTERIO) | |
3 | majonezas | |
1 | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pitas supjaustykite trikampėliais ir pašaukite į orkaitę, kad paskrustų.
2.
Kol skrudiname pitas, pagaminame padažą: Į dubenėlį sudėkite "Mildės" sūrio lazdeles ir maždaug minutei padėkite į mikrobangų krosnelę išsilydyti. Tada sumaišykite lydytą sūrį su likusiais padažui skirtaois komponentais.
Pitas su padažu patiekite nedelsiant prie atšaldyto šviesaus alaus ;)
Pitas su padažu patiekite nedelsiant prie atšaldyto šviesaus alaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltas grietinėlės padažas
- Pievagrybių padažas
- Moliūgų kečupas
- Žaliasis padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Česnako padažas
- Padažas prie kugelio
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Padažas bulvėms
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Avokado padažas
- Brokolių padažas
- Pomidorų čatni
- Nektarinų salsa kepsniams
- Raudonas grietinės padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Vanilinis padažas
- Padažas "Čili"
- Konservuota adžika
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pita,
2 vienetai -
Sūris, MILDĖS mėgstamo skonio,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Padažas, VOLČESTERIO,
1 -
Majonezas,
3 -
Kečupas,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pitas supjaustykite trikampėliais ir pašaukite į orkaitę, kad paskrustų.
Kol skrudiname pitas, pagaminame padažą: Į dubenėlį sudėkite "Mildės" sūrio lazdeles ir maždaug minutei padėkite į mikrobangų krosnelę išsilydyti. Tada sumaišykite lydytą sūrį su likusiais padažui skirtaois komponentais.
Pitas su padažu patiekite nedelsiant prie atšaldyto šviesaus alaus ;)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...