Biskvitui: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
1 stiklinė | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | kukurūzų krakmolo | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Sulaistymui: | ||
1 stiklinė | kava | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | brendis | |
Kremui: | ||
420 gramų | grietinėlės, 35% | |
250 gramų | mascarpone sūris | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
1 žiupsnelis | kakava |
Tortinę iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padvigubės, sudėti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir viską išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į tortinę ir kepti apie 30 minučių.
Biskvitą atvėsinti ir perpjauti per pusę išilgai.
Kavą pasaldinti cukrumi, atvėsinti ir įpilti brendį.
Sulaistyti biskvitus.
Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynų tortas
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
- Tortas su sviestiniu kremu
- Tortas su konservuotais persikais
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Gaivus mango tortas
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Pascha
- Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
- Kakavinis Napoleonas
- Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Tortas mažyliams
- Tortas su maskarponės sūriu
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Tortas meilės dienai
Tortas ale Tiramisu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kukurūzų krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kava,
1 stiklinė -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Brendis,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
420 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kakava,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Tortinę iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinius plakti su cukrumi, kol masė padvigubės, sudėti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir viską išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į tortinę ir kepti apie 30 minučių.
Biskvitą atvėsinti ir perpjauti per pusę išilgai.
Kavą pasaldinti cukrumi, atvėsinti ir įpilti brendį.
Sulaistyti biskvitus.Grietinėlę plakti, kol suputoja, suberti cukrų ir toliau plakti iki standumo.
Maskarponę atšildyti iki kambario temperatūros ir po truputį įsukti plaktą grietinėlę.
Gautu kremu pertepti sulaistytus torto lakštus, aptepti torto šonus.
Užbarstyti kakavos. Galima papuošti.
Skanaus!