Varškę ištrinkite su kiaušiniais ir cukrumi. Įmaišykite vanilinį cukrų ir miltus.
Rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus su vyšnia viduje.
Įkaitinkite aliejų.
Virkite aliejuje tešlos rutuliukus, kol gražiai pagels t.y. apie 2-3 minutes.
Spurgos su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 litro | aliejaus (saulėgrąžų) |
150 gramų | vyšnios (tinka šaldytos, be kauliukų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė suflė mamai
- Aronijų pudingas
- Keptas bananas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Šokoladinė suflė
- Kepti įdaryti obuoliai
- Varškės spurgos
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Citrinų pudingas
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Kalėdiniai grybukai
- Avižų ir kokosų juostelės
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Creme brulee
- Baltijos pyragėliai
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Šokoladiniai fondantai
- Kriaušių desertas
- Obuolių gėrimas
- Spurgos iš varškės
Spurgos su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
600 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus, saulėgrąžų,
0.5 litro -
Vyšnios, tinka šaldytos, be kauliukų,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ištrinkite su kiaušiniais ir cukrumi. Įmaišykite vanilinį cukrų ir miltus.
Rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus su vyšnia viduje.
Įkaitinkite aliejų.
Virkite aliejuje tešlos rutuliukus, kol gražiai pagels t.y. apie 2-3 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...