Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | alaus |
1 vienetas | sultys ((granatų)) |
5 gramai | čiobreliai |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Avienos muštiniai
- Balandėliai
- Kepta aviena
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Smaližių liežuvis
- Egzotiškas karbonadas
- Dešrelių pynė
- Šašlykai alaus marinate
- Kepenys su mandarinais
- Triušienos pjausniai
- Pica su saliami ir žirneliais
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Aštrus guliašas
- Kalakutienos maltiniai
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Pietų kotletukai
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...