1 vienetas | vištiena (kumis) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 gramas | karis ((ant peilio galiuko)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ir bulvėms ) |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta garstyčių marinate
- Keptas ančiukas
- Vištienos kukuliai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Marinuoti vištos sparneliai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištienos filė suktinukai
- Vištienos kotletukai su varške
- Kijevo kotletai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Maltos vištienos kepsnys
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Putpelės obuolių sultyse
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištienos kepsniukai
- Vištiena ant grotelių
- Naminis šnicelis
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištiena, kumis,
1 vienetas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis, (ant peilio galiuko),
1 gramas -
Prieskoniai, vištienai ir bulvėms ,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Komentarai