Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Rabarbarų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | rabarbarai |
600 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuota adžika
- Obuolių sultys
- Juodųjų serbentų džemas
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Marinuoti kiaušiniai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Baklažanų ikrai žiemai
- Agrastų marmeladas
- Braškinė uogienė
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Slyvos bruknėse
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Konservuotos paprikos
- Šaltalankio uogienė
Rabarbarų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
2 kilogramai -
Cukrus,
600 gramų - Citrinos, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...