Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | spanguolės |
| 3 kilogramai | morkos |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių kompotas
-
Svarainiai cukruje
-
Obuolienė
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti aguročiai
-
Slyvų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuoti agrastai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Kriaušienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Baklažanų salotos
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Pomidorai su želatina
-
Aviečių džemas
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
šparaginės pupelės - marinate
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
