Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti pomidorai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Grybai svieste
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Juodų serbentų uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Kriaušių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Figų džemas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...