Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas "Uncle Ben's"
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių džemas
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuoti burokėliai
- Cukinijos žiemai
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Kiauliena drebučiuose
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Konservuoti pomidorai
- Marinuoti kiaušiniai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Cukinijų- ananasų konservai
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Lietuviška obuolienė
- Žemuogės cukruje
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...