Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti pomidorai
-
Lietuviška obuolienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Cukinijų užkandis
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Mišrainė su ryžiais
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Žemuogės cukruje
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Žemuogių uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Pomidorai savo sultyse
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...