Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Marinuoti burokėliai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Agrastinis kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Paprikia su medum
-
Itališkos daržovių salotos
-
Pomidorai savo sultyse
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Figų džemas
-
Vyšnių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuotos paprikos
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...