Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | spanguolės |
| 3 kilogramai | morkos |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su ryžiais
-
Šaldyti grybai
-
Rabarbarų kompotas
-
Šaltalankio uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Vyšnių uogienė 2
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Rauginti agurkai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Slyvų kompotas
-
Svarainiai cukruje
-
Gudobelių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Obuolienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
