Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | spanguolės |
| 3 kilogramai | morkos |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogės cukruje
-
Gudobelių uogienė
-
Šaltalankio sultys
-
Rabarbarų tyrė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Braškių uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Vyšnių uogienė 2
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Agrastų uogienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Paprikia su medum
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Obuolienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
