Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Slyvų uogienė
- Svarainių kompotas
- Konservuoti špinatai
- šparaginės pupelės - marinate
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Braškių uogienė
- Greitas vyšnių kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Juodųjų serbentų džemas
- Šaltalankio uogienė
- Kriaušienė
- Rabarbarų tyrė
- Rabarbarų uogienė
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Baklažanų ikrai žiemai
- Braškinė uogienė
- Konservuoti žirneliai
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Žemuogių uogienė
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...