Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuoti baravykai
-
Šaltalankio sultys
-
Paprikia su medum
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Obuolių sultys
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijos žiemai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Grybų sultys
-
Kiauliena drebučiuose
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Rabarbarų tyrė
-
Kriaušių kompotas
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...