Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ievos uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Šaltalankio sultys
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Svarainių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...