Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Spanguolių ir morkų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | spanguolės |
3 kilogramai | morkos |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškių kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuoti špinatai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Konservuoti žirneliai
Spanguolių ir morkų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės,
1 kilogramas -
Morkos,
3 kilogramai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti, o spanguoles sumalti arba sutrinti ir virti, kol morkos suminkštės.
Pasaldinti ir virti ant stiprios ugnies, kol sutirštės.
Tuomet supilstyti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...