
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | aguročio |
1 kilogramas | juodieji serbentai |
3 kilogramai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
2.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
3.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ievos uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Šaltalankio sultys
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Svarainių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agurotis,
2 kilogramai -
Juodieji serbentai,
1 kilogramas -
Cukrus,
3 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus aguročius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su juodaisiais serbentais, užpilkite cukrumi ir palikite 12 valandų.
Virkite 5 minutes, paskui nuimkite nuo ugnies. Tai atlikite 3 kartus. Kiekvieną kartą nuėmę nuo ugnies uogienę leiskite jais atvėsti.
Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius ir sandariai užsukite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
cukrus
2016-08-30 12:01
šitoks kiekis cukraus!?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...