Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė cukinija
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Apelsininė cukinija
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Grybai svieste
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuotos vyšnios
-
Vyšnių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti grybai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...