Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių kompotas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuoti pomidorai
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Obuolių sultys
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Mėlynių kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Grybai svieste
-
Žemuogių uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Obuolienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Mišrainė su ryžiais
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...