Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Sedulos vaisių drebučiai
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Juodų serbentų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Pipirmėtės sultys
- Braškių uogienė
- Mėlynių kompotas
- Aviečių džemas
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti kiaušiniai
- Marinuoti pomidorai
- Pomidorai su želatina
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Šaltalankio uogienė
- Konservuoti aguročiai
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Svarainiai cukruje
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...