Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | vyšnios |
| 100 gramų | juodieji serbentai |
| 300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Šaldyti grybai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Marinuoti grybai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Braškių uogienė
-
Braškinė uogienė
-
Svarainių kompotas
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Konservuoti aguročiai
-
Konservuoti žirneliai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuota adžika
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių uogienė 2
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvų uogienė
-
Lietuviška obuolienė
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
