Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Gudobelių uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Rauginti agurkai
-
Agrastų marmeladas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Marinuoti grybai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Agrastinis kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Žemuogių uogienė
-
Juodųjų serbentų kompotas
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...