Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti pomidorai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuoti kopūstai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Slyvų kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Kriaušių kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Šparaginės pupelės žiemai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...