1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Graikiškas Kalėdų saldutis
- Minkštutis obuolių pyragas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Meduolis
- Pyragas su Oreo sausainiais
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Pyragas su kukuliais
- Tortas-vyniotinis
- Ypatingas varškės pyragas
- Keptas Tinginys
- Spalvotas varškės pyragas
- Mielinis kringelis
- Žuvies pyragas
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Paukštienos pyragas šventiniam stalui
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
Pyragas "2 in 1"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.