Orkaitėje keptos telapijos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | tilapija (filė) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji, malti) |
2 skiltelės | česnakas (trinti) |
šiek tiek | aitriosios paprikos (malti) |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Armėniškai keptas upėtakis
- Pyragas su lašišos įdaru
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvis su persikais
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Orkaitėje keptos dorados
- Žuvies pyragas
- Keptas karpis tešloje
- Ant iešmo keptas ungurys
- Marinuota žuvis su padažu
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvis tešloje
- Menkė su apelsinais
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Pyragas su žuvies įdaru
Orkaitėje keptos telapijos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tilapija, filė,
6 vienetai -
Kmynai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai, juodieji, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas, trinti,
2 skiltelės - Aitrioji paprika, malti
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišykite su visais prieskoniais, česnaku ir druska. Į kepimo formą sudėkite žuvies filė ir užpilkite jas prieskoniniu aliejumi. Kepkite 200°C temp. orkaitėje, kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...