1 kilogramas | žuvis (Tilapia) |
šiek tiek | citrinos (ar laimo sulčių) |
šiek tiek | sviestas (nesūdytas) |
šiek tiek | migdolai (smulkinti ir paskrudinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta lydeka
- Kepta žuvis su grybais
- Lydekos kepsneliai
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Menkės kotletukai
- Žuvies pyragas
- Silkė su svogunais marinate
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Kepta lašiša
- Silkė su morkomis
- Žuvis su brokoliais
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Lašiša folijoje
- Karpis, troškintas piene
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Keptos plekšnės
- Lašišos apkepas su špinatais
- Virtas karšis
- Silkės apkepas su ryžiais
Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, Tilapia,
1 kilogramas - Citrinos, ar laimo sulčių
- Sviestas, nesūdytas
- Migdolai, smulkinti ir paskrudinti
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinama orkaitė iki 175C. Kepimo indas patepamas riebalais (sveikiausia naudoti šviesų alyvų aliejų). Žuvis apibarstoma šv. maltais pipirais, druska, apšlakstoma citrinos sultimis ir įdedama kepti 12-15 min (kol pasidarys biri). Tuo laiku ištirpinti sviestą ir kaitinti kol paruduos ir/ar pradės putoti.
Sviestas užpilamas ant iškeptos žuvies ir užbarstoma migdolais.
Šis receptas tinka širdies ligomis sergantiems žmonėms
Komentarai (4)
-
kristina
2016-01-09 19:24
As siandien gaminau. Man visai nepatiko. Gal ka ne taip padariau, bet skonis ne koks. Teko perdaryti....