1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
400 gramų | kopūstai |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
80 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
120 gramų | miežiai |
2 litrai | sultinys |
5 valgomieji šaukštai | saulėgrąžos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Vengriški barščiai
- Prancūziška svognų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Pupelių sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Meksikietiška sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Ukrainietiška selianka
- Vištienos sriuba
- Sriuba su makaronais
- Grybų sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Kopūstai,
400 gramų -
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
80 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miežiai,
120 gramų -
Sultinys,
2 litrai -
Saulėgrąžos,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus susipjaustyk smulkiai. Kopūstus taip pat susipjaustyk. Nutarkuok citrinos žievelę, tik geltoną dalį.
Svogūnus pakepink svieste kartu su citrinos žievele ir petražolėmis. Kepinama maišant 2 minutes.
Suberk kmynus ir miežius, gerai išmaišyk ir dar pakepink pusė minutės, o tada sudėk į verdantį sultinį.
Į puodą taip pat sudėk kopūstus ir virk apie 25 minutes. Paskanink druska ir pipirais.
Saulėgrąžos pakepinamos keptuvėje ir prieš tiekiant jomis apibarstoma sriuba. Taip pat apibarstoma petražolėmis.
Skanaus